+34 93 435 20 04 info@agmajoral.com

Com comprar

Es ben fàcil, dona’t d’alta a la web, omple les dades, busca el teu producte, afegeix-lo al carro de la compra, passa per caixa, i rebràs un codi comprovant de la compra. Amb aquest codi envía els teus arxius a impressió.

Como preparar arxius

Acceptem únicament arxius pdf’s, i necesitem les seguents requeriments per evitar possible errors no imputables a la impressió:

 • Les imatges han d’estar en CMYK (No rgb)
 • Els textos traçats o amb les fonts incrustades per evitar substitucions automètiques de textos que donarien errors no detectables. L’empresa no es fa responsable d’errades ortogràfiques.
 • 5 mm de sang al voltant del document per evitar que quedin marges blancs.
 • Distancia de seguretat de dades critiques de 3 mm fins al limit del material per evitar errors en la impressió. No posar dades important just on acaba el material perque la impressió pot tenir lleugeres variacions que podría tallar aquestes dades.
 • Cada material té una finestra on indica les especificacions del material i una plantilla en pdf editable perque et serveixi per dissenyar a sobre.

La impressió de tinta blanca requereix d’un tractament especial de l’arxiu que pots consultar en aquest tutorial:

No se puede mostrar el archivo PDF. Descárgalo en su lugar.

Com enviar arxius

Disposem de dos maneres d’enviar el arxius: fins a 5Mb ho pots enviar per correu electrònic a la seguent adreça: pedidos@agmajoral.com si els teus arxius ocupen mes de 5Mb pots fer servir el sistema wetransfer que és gratuit. Es tan senzill com connectar al: wetransfer.com i seguir les instruccions.

Mètodes de pagament

Actualment acceptem pagaments per transferència. Les nostres dades les obtindràs al fer una comanda. Si ets empresa i desitges treballar asiduament amb nosaltres truca’ns que estudiarem obrir un compte empresa amb condicions de pagament especials.

0
  0
  Cistella
  La cistella està buida