+34 93 435 20 04 info@agmajoral.com

Tecnologies

Disposem de tecnologia offset com a digital, cadascuna amb els seus avantatges i inconvenients, en funció de les característiques del producte a imprimir t’aconsellarem entre offset i digital, però a l’hora de triar has de tenir en compte les següents característiques:

IMPRESSIÓ OFFSET

El mètode d’impressió offset és un sistema d’impressió indirecte, es realitza mitjançant planxes que transmeten la impressió a un cautxú i d’aquí a un paper. Està recomanat per a tiratjes llargs amb pocs models, no permet la personalització de dades. L’habitual és treballar amb tintes de quatricomia però es poden imprimir negres Pantone directes o especials: metal·litzades, fosforescents, vernissos, etc. Els terminis de lliurament requereixen el procés habitual d’execució d’un treball que sol ser de dies, i el suport pot ser sobre qualsevol mena de paper no sintètic. Un exemple fàcil de la seva utilitat són per exemple 20.000 fliers impresos per a publicitat per correu.

IMPRESSIÓ DIGITAL

El mètode d’impressió digital és un sistema d’impressió directe a paper que no requereix de cap mena de planxa pel que cada fulla que imprimeixis pot ser diferent, això permet un personalitzat de les teves còpies una a una com per exemple un mailing personalitzat. Està recomanat per a tiratjes curts amb molts models diferents. Treballem amb tòner i a més dels colors habituals CMYK disposem de blanc i vernís brillo digital. Els terminis de lliurament són realment curts (hores arribat el cas) i el suport pot ser un ampli ventall de paper fins a 350 grs inclòs materials sintètics. Un exemple clar de la seva utilitat són per exemple 10 models diferents de revistes x 10 còpies cadascuna o la impressió de 100 revistes de 36 pàgines.

0
    0
    Cistella
    La cistella està buida