Molts es preguntaran, quina diferència hi ha entre la impremta offset amb la digital? A la nostra companyia, AG Majoral, som especialistes d’ambdues impremtes per poder oferir als nostres clients la qualitat que requereixen. Vols saber quina és la diferència entre les dues? Què és el que més et convé?

Aplicar un o l’altre és una de les disjuntives que tenen totes les empreses. No és millor ni pitjor un model o altre, sinó que depenen de les necessitats de cada usuari i dels productes serà més favorable una opció o una altra. Per exemple, si una empresa requereix pocs exemplars, la teva millor elecció serà a través del digital. D’aquesta manera, a partir dels 500 catàlegs o dels 2 000 fullets haurà d’aplicar-se l’offset.

Però, en què consisteix aquest mètode? És un sistema indirecte que deriva de la litografia on la planxa es mulla, parcialment amb aigua, que rapeli la tinta oliosa. Generalment, s’elabora amb un aliatge d’alumini.

Quins avantatges ofereix la impremta offset?

• S’obté una gran qualitat d’imatges, ja que són més clares i estan millor definides respecte a altres sistemes d’impressió.
• Es pot usar en superfícies molt diverses, per exemple, en metall, paper rugós, cuir o fusta. A més a més, de poder utilitzar una gran varietat de papers!
• El sistema es realitza de manera fàcil i senzilla.
• La duració de les làmines és de llarga durada que en altres impremtes de litografia directa.
• La reproducció dels detalls es fa de manera minuciosa i fidel al 100%. Així doncs, en qüestió de qualitat acostuma a ser superior a la impressió digital, ja que aconsegueix imprimir llargues tirades i és ideal per a grans àrees de color.
• És un mètode molt més econòmic per projectes de tirades de mitjana i llarga quantitat. Tanmateix, aquest sistema es pot utilitzar en un ampli ventall de formats.
• Permet el control de colors exactes, utilitzar tintes especials com l’or o la plata i aplicar vernissos.

AG Majoral t’oferirà tots els serveis amb una gran qualitat i puntualitat. A més a més, disposem d’un servei de repartiment propi, perquè puguis tenir els teus encàrrecs al moment i al lloc on necessitis. La nostra dilatada experiència en el sector i els nostres professionals, especialistes en el sector, faran del servei un moment confortable que voldràs repetir!

Necessites una impremta de qualitat? En Ag Majoral oferim totes les possibilitats d’impressió, tant a particulars com a empreses. No dubtis i truca’ns al telèfon 93 435 20 04, o bé, ens pots escriure a info@agmajoral.com. Amb nosaltres tindràs un assessorament personalitzat i tota la informació que necessitis. Ja són més de 40 anys oferint el millor servei d’arts gràfiques!

0
    0
    Cistella
    La cistella està buida