Coneixes quins avantatges aporten pels clients i per les empreses les etiquetes? Saps quin grau d’importància té el fet de produir-ne de qualitat? La majoria de negocis que produeixen o comercialitzen productes físics o serveis, necessiten l’ús d’aquesta etiqueta. Cada producte té les seves propietats i, per tant, pot requerir un tipus diferent. AG Majoral t’expliquem en què consisteix aquest món!

Durant els últims anys, l’etiqueta empresarial s’ha tornat més significativa i rellevant. Tots som consumidors i la primera cosa que fem en entrar en un comerç és fixar-nos en les etiquetes del producte, ja que ens donen la informació necessària del que comprarem. Molts, però, comprem el producte per la imatge de l’etiqueta, els seus colors, les lletres i el seu atractiu.

Amb una infinitat d’objectius, aquests elements els trobem tant en aliments, begudes, productes de la neteja, o de la indústria general. Les més usades, les que es poden adherir, perquè permeten més possibilitats de promoció, personalització i la capacitat d’imprimir tiratges sense pràcticament límits.

Les empreses més rellevants i importants utilitzen aquests adhesius per promocionar campanyes promocionals de màrqueting, pel fet que és la imatge del producte i de la marca.

AG Majoral va néixer fa aproximadament 45 anys amb la intenció d’aportar als clients el servei d’impressió de productes, i com a especialista en impressió digital i packaging, donant solucions integrals a totes aquelles empreses que reclamen serveis d’etiquetatge.

La possibilitat de comptar amb la millor maquinària i les últimes tecnologies d’impressió i captura de dades, ha fet que siguem líders en el sector i que puguem oferir un servei de qualitat i impecable. Les etiquetes que brindem als nostres clients ofereixen una cara visible elegant i correcta, produint un producte atractiu. Tant adhesives com no, enrotllades o en fulla, com amb qualsevol acabat (estampats, colors metallitzats o plastificades, entre d’altres), seran les opcions que podràs triar dintre del nostre ampli catàleg.

Sabem, per una altra banda, que escollir l’etiqueta correcta és un acte complex en el qual potser, com a empresa, et sents dubitatiu. És per aquest motiu que nosaltres, com especialistes en el sector, volem assessorar-te sobre el tipus d’adhesiu més adequat per la superfície on aniran ubicats els productes. També t’explicarem quin és el paper idoni i el disseny més adequat per la teva empresa. Deixa’t aconsellar i tindràs l’èxit assegurat!

Interessat a imprimir etiquetes d’una gran qualitat? En Ag Majoral comptem amb les màquines més avançades per poder oferir al client el millor producte. No dubtis i truca’ns al telèfon 93 435 20 04, o bé, ens pots escriure a info@agmajoral.com. Amb nosaltres tindràs un assessorament personalitzat i tota la informació que necessitis. Amb nosaltres trobaràs el tipus d’etiqueta que la teva empresa requereix, encara que sigui d’un material especial!

0
    0
    Cistella
    La cistella està buida