Vols que els teus clients potencials coneguin més el teu negoci? Vols oferir una carta de presentació als teus usuaris? AG Majoral oferim un servei d’impressió de targetes en el qual podràs gaudir de la millor qualitat gràfica perquè puguis donar la imatge que tots esperen de tu.

Les arts gràfiques, avui en dia, estan usant-se com un mitjà de difusió publicitària. És cert que, cada cop més, el món de la tecnologia està dominant la vida quotidiana i la de les empreses. No obstant això, hi ha clars exemples que encara no han travessat aquesta línia. Per a molts és la principal eina de comunicació i l’element més bàsic per poder prestar a un client potencial i que et pugui conèixer. Tan si vas a una fira, com a un esdeveniment o, fins i tot, una trobada informal amb un amic, són bons moments per poder oferir aquesta carta de presentació bàsica però que ha de contenir certs elements que captin l’atenció. Així doncs, és probable que aquest primer contacte doni una oportunitat per a un segon pas més important entre client i empresa.

Gràcies, doncs, als avantatges d’aquestes targetes podem potenciar un màrqueting tradicional on, dins d’ell, la impressió gràfica sigui un dels gestos que més es demana dins les empreses, amb una exigència que no totes les impremtes digitals poden complir. Així doncs, per poder aconseguir els objectius d’aquests elements, com el d’aportar credibilitat i notorietat al client, és necessari que la impressió es faci amb una gran qualitat.

Interessats a apostar per aquesta mena de publicitat? En Arts Gràfiques Majoral fa més de 40 anys que treballem en el sector de la impressió digital, del offset i la tipografia. Qualsevol treball que vulguis realitzar, a AG Majoral t’assessorarem perquè puguis decantar-te pel millor sistema d’impressió i ajustarem les teves necessitats econòmiques.

Amb un ampli catàleg, des de la nostra companyia et brindem targetes de paper setinat de 300 grs d’una o dues cares. També es poden laminar amb mate o brillant per poder-li donar l’elegància i durabilitat que et diferenciarà totalment de la teva competència.

Així doncs, la papereria corporativa amb un disseny cuidat és una arma molt efectiva per representar la teva identitat com a marca a aquells clients tant fidels com potencials. Gràcies a una bona impressió, a la cura dels colors i a l’aportació adequada de les dades i del branding aconseguiràs un màrqueting eficaç i transmetràs la imatge que vols reflectir.

Necessites imprimir targetes amb una alta qualitat? En Ag Majoral comptem amb les màquines més avançades per poder oferir al client el millor producte. No dubtis i truca’ns al telèfon 93 435 20 04, o bé, ens pots escriure a info@agmajoral.com. Amb nosaltres tindràs un assessorament personalitzat i tota la informació que necessitis. Fes que la teva carta de presentació sigui de qualitat amb AG Majoral!

0
    0
    Cistella
    La cistella està buida