La impressió digital ens permet obtenir un arxiu o document d’una manera ràpida, econòmica i efectiva a través d’un tòner. Gràcies a això, aquesta tecnologia s’ha establert com a la preferida per un gran nombre de persones que busquen impressiones de qualitat tant per al seu dia a dia com per a l’entorn professional. A AG Majoral, els hi donem les solucions que busquen tant a la nostra botiga física situada a l’Eixample de Barcelona com a través del nostre servei online.

La nostra impremta acumula ja més de 40 anys oferint serveis d’alta qualitat adaptant-nos en tot moment a les noves tecnologies aparegudes al sector i a les exigències dels usuaris actuals. Avui dia som una de les empreses de referència per a un gran nombre de persones que necessiten una impremta digital de confiança per a obtenir els seus arxius amb la certesa de que no restaran qualitats.

Si necessites fer petites impressions (fins a 250 aprox.) d’un catàleg, pamflet, llibre, carta o inclús invitacions de noces, a AG Majoral ens encarreguem de tot. Amb l’objectiu de facilitar-te encara més el procés, a més, posem a la teva disposició el nostre servei d’impressió digital online. Com funciona?

Només has d’omplir el formulari que trobaràs en aquesta mateixa pàgina web incloent les teves peticions, com tipus d’arxiu que necessites, materials, acabats i consideracions importants. Un cop estiguin totes les dades complertes, ens ho fas arribar. Des de la nostra impremta ens encarregarem d’estudiar el teu projecte amb l’atenció que mereix i de fer-te arribar un pressupost totalment personalitzat i ajustat a tu i a les demandes que ens fas.

Un cop el pressupost ha estat acceptat per part teva, comencem a treballar. Utilitzem la maquinària més apropiada per cas i ens assegurem de que els resultats són perfectes. Quan ja ho tenim tot, t’ho fem arribar mitjançant el nostre servei propi de repartiment, assegurant-nos de que no es fa malbé cap arxiu i de que tot arriba en perfectes condicions a les teves mans.

Mai havia estat tant fàcil fer-te amb els teus arxius, veritat? Confia en Arts Gràfiques Majoral, especialistes en impressió digital, i tindràs la certesa de que donarem vida als teus pensaments, peticions i somnis de la millor manera possible i amb els materials i els equips de major qualitat del mercat actual.

Si prefereixes conèixer-nos personalment, sempre pots venir al nostre local situat a l’Eixample barceloní. Allà el nostre personal, amb una gran qualificació en impressió offlset i impressió digital, t’atendrà com mereixes i t’assessorarà per a que obtinguis finalment les impressions i els productes que desitges. No ho dubtis més, AG Majoral és tot el que necessites. ¡Comprova-ho per tu mateix!

0
    0
    Cistella
    La cistella està buida